2 Αυγ 2014

ΣΕ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΑΤΟ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥIMG_2854

    Αυτήν είναι η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το γήπεδο του χωριού μας.  Όλοι μας γνωρίζουμε πως ήταν όνειρο πολλών ετών, η κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου με χλοοτάπητα  γνωρίζουμε ακόμα και τον αγώνα τοπικών δημοτικών συμβούλων όπως του Φώτη Φώτιος και του Κέφη Δημήτριου (Μάκη) για την εξοικονόμηση  οικονομικών πόρων και για τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών  ώστε να μετατραπεί σε ένα τέτοιο  γήπεδο.  Όμως η βραδύτητα που κινούνται οι τοπικοί μηχανισμοί το εμφανίζουν για αρκετό χρονικό διάστημα με την μορφή που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Ο εργολάβος που έχει αναλάβει την κατασκευή του φαίνεται να είναι σε αναμονή,  λόγο του ότι προέχει η κατασκευή της υδατοδεξαμενής για το πότισμα καθώς και η κατασκευή των  πυλώνων  φωτισμού του.
  Ενώ συμβαίνουν αυτά με τον κατασκευαστή του γηπέδου, κάποιοι τεχνικοί της ΔΕΗ στην προσπάθεια τους να εξέλθουν από το εσωτερικό του γηπέδου με το όχημα τους,  χρησιμοποίησαν την σιδερένια πόρτα του σαν  ράμπα, γιατί έτσι βολεύτηκαν. 
   Μιας και γίνεται και αλλαγή σκυτάλης στο Δημαρχιακό μέγαρο, ορκωμοσία νέου Δήμαρχου από το Σεπτέμβριο, ας ευχηθούμε ότι δεν θα αποτελέσει  αιτία για νέες καθυστερήσεις.

 

IMG_2855

IMG_2852

IMG_2856

IMG_2851