31 Ιουλ 2016

Η 2Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙ ΑΡΤΑΣ



     Την Παρασκευή 29 Ιουλίου έγινε στο χωριό μας η εκδήλωση της συνάντησης των χορευτικών, μια εκδήλωση που ξεκίνησε δυναμικά από το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου μας πέρυσι και συνεχίστηκε και φέτος με ποιό εμπλουτισμένο πρόγραμμα χορευτικών επιδείξεων, περισσότερο μεράκι και με μεγαλύτερη συμμετοχή κατοίκων. Τα χορευτικά που συμμετείχαν κατά σειρά εμφάνισης ήταν τα εξής:
  Το ΠΑΙΔΙΚΌ τμήμα του Κορφοβουνίου
  Το χορευτικό του συλλόγου Βλαχέρνας "Η ΠΑΝΑΓΙΑ"
  Επιμορφωτικός σύλλογος Νεοχωρίου  "ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ"
  Μουσικοφιλολογικός σύλλογος Άρτας  "ΣΚΟΥΦΑΣ"
  Πολιτιστικός σύλλογος Άρτας "ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ"
  Μορφωτικός σύλλογος Κορφοβουνίου Άρτας "ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ"
     Την όλη εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος του συλλόγου Κορφοβουνίου κος Παππάς Γεώργιος, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου Βλαχέρνας κον Βίτσιο Λάμπρο και την Λυδία Πλακούτση υπεύθυνη χορευτικού τμήματος, την Αξιώτη Μιμίκα πρόεδρο του Μακρυγιάννη και τους υπεύθυνους του χορευτικού Μανώλη Ελένη - Φώτη Στάμο,  του Σκουφά  με πρόεδρο τον Νίκο Κουτσούμπα τον εκπρόσωπο αυτού κον Βασίλη Γούλα και τον υπεύθυνο Νίκο Λιόντο, για το Νεοχώρι τον υπεύθυνο χορευτικού Γιάννη Σιαπλαούρα και Παναγιώτου Ευαγγελία πρόεδρο και τον Φώτη Στάμο χοροδιδάσκαλο Κορφοβουνίου, που τους τίμησαν με τα χορευτικά τους.
 Πολιτικές προσωπικότητες τίμησαν την όλη εκδήλωση μερικοί από αυτούς ήταν:
Αντιπεριφεριάρχης Ψαθάς, περιφερειακοί σύμβουλοι Βαρέλης Δημήτριος, Σίμου Αναστασία, Π.Δ.Σ. Τράμπας Κωνσταντίνος κλπ.  Αντιδήμαρχος Λιόντος Νίκος, Παπάζογλου Χαράλαμπος δημοτικοί σύμβουλοι  Πανέτας Γιώργος, Ζέρβας Κώστας. Ο πρόεδρος του Δ.Δ. Κορφοβουνίου Κολιός Βασίλειος.
     Έπαιξαν για την εκδήλωση οι μουσικοί: 
Πλαστήρας Ηλίας  κλαρίνο, Γκόγκος Γιώργος Βιολί, Κωσταντής Δημήτριος λαούτο, Ζώης Διονύσιος κρουστά, Αλέξης Στεφανίδης ΛΥΡΑ.  
    Τραγούδησε για την δημοτική βραδιά που ακολούθησε ο Αντώνης Κυρίτσης.